28 juni 2017

Pride at the Beach

De wereldberoemde Pride Amsterdam maakt dit jaar een uitstapje naar ‘Amsterdam Beach’. Zandvoort is er trots op dat Pride at the Beach is toegevoegd aan de officiële Pride Amsterdam Festival Agenda. Van maandag 31 juli tot en met 2 augustus viert Zandvoort de diversiteit met een spetterend programma.

Op maandag 31 juli vervoert de NS in de speciale Pride Express vele LGBT-bezoekers voor Pride at the Beach van Amsterdam naar Zandvoort. Om 15.00 uur is de aftrap met de speciale Pride at the Beach Parade. Een kleurige parade leidt de bezoekers via de boulevard en het strand naar het openingsfeest op het Raadhuisplein, waar locoburgemeester Gerard Kuipers de deelnemers welkom heet. Het hijsen van de regenboogvlag op het gemeentehuis is het startsein voor het openingsfeest met verschillende optredens van onder andere Anita Meijer, Niki Today en Shary-An.

Op dinsdag 1 augustus is het strand van Amsterdam Beach het toneel voor het Beach Festival. Mango’s Beach Bar en Bruxelles aan Zee zorgen voor een heerlijke line up en verschillende strandpaviljoens organiseren sportieve krachtmetingen.

Op woensdag 2 augustus wordt de eerste editie van Pride at the Beach afgesloten met een Beach Party bij Club Nautique met onder andere de Heeren van Aemstel band. De dag wordt afgesloten met een waanzinnig vuurwerk van Holland Casino.

Meer informatie over Pride at the Beach of het volledige programma is HIER te vinden of op facebook.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email