25 mei 2017

Vorig jaar werd Beach Club Tien het Beste Strandpaviljoen van Noord-Holland

Verkiezing 'Beste Strandpaviljoen van Nederland'

De strijd om het Beste Strandpaviljoen van 2017 is gestart. Tussen 22 mei en 30 juni kunt u stemmen via de website www.strandverkiezingen.nl. Ook worden de genomineerde paviljoens door Mystery Guests gezocht. Zoals elk jaar wordt weer gezocht naar het Beste Strandpaviljoen van Nederland, overall én in verschillende categorieën. Iedereen kan nu op Strandverkiezingen.nl zijn stem uitbrengen op zijn favoriet.

De winnaars worden op donderdag 6 juli bekendgemaakt bij strandpaviljoen De Waterreus in Scheveningen, de winnaar van vorig jaar. Onder de stemmers worden 10 exemplaren van het originele strandwindscherm van Beau-Fort verloot.

Dit jaar zijn de Mystery Guests nog belangrijker voor de verkiezing dan voorheen. De 40 populairste zaken worden namelijk 2 keer bezocht door anonieme beoordelaars. Hiervoor zijn 80 Mystery Guests nodig. Wilt u er ook één zijn? Schrijft u zich dan nu in op Strandverkiezingen.nl/mystery-guest. Uiteraard worden alle kosten vergoed.

De wedstrijd Beste Strandpaviljoen wordt jaarlijks gehouden om de strand- én binnenwaterpaviljoens te promoten en het imago te versterken. De wedstrijd is een initiatief van Strand Nederland. Partners zijn Stichting Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, NBTC Holland Marketing en horecavakblad Entree. Het is de tiende keer dat de verkiezing wordt gehouden.

U kunt nu stemmen door hier te klikken.

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email