19 mei 2017

Archieffoto

Max Verstappen maakt Nederland weer gek

Dit weekend komt Max Verstappen weer naar Zandvoort, het is genoegzaam bekend. Het Nederlandse racetalent zal weer voor volle tribunes en duinen rondom de Zandvoortse racepiste zorgen, met dolenthousiaste racefans. Zo mogelijk worden de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen dit weekend nog spectaculairder dan die van vorig jaar.

En natuurlijk zal het hoogtepunt één van de demonstraties van Nederlands grootste racetalent Max Verstappen zijn, die gedurende het weekend zeven keer op het Zandvoortse race-asfalt in actie komt met zijn Red Bull Racing Formule 1-bolide. Maar ook er verschillende spannende raceseries als BOSS GP (met schitterende oude F1-bolides), zijn er diverse stuntshows en is er op de Jumbo Familiepleinen weer volop entertainment voor jong en oud. De Porsche GT3 komt aan bod en de GT’s & Prototype Challenge by Hank eveneens. Er zijn vele supercars te bewonderen, het eigen racetalent kan worden getest in een racesimulator of op de kartbaan en er is volop lekker eten en drinken. De Verstappen webshop is aanwezig met allerlei originele merchandise en in de stands zullen verschillende Dj’s voor een goede feeststemming zorgen. Een extra ‘evenement’ is de 50 meter hoge Skywartch. Bovenin kunt u vanuit de lucht de races op het circuit bekijken.

Zaterdagavond is er weer entertainment op het Badhuisplein. Dan wordt vanaf 20.00 uur voor de eerste keer het Summer Festival georganiseerd; Dave Roelvink is de topattractie en Dj Hitro zorgt voor een onvervalst Zandvoorts tintje. De nog jonge Dj zal vanaf 22.00 uur zijn muziek over het Badhuisplein uitstrooien. Na 12.00 uur is er een grootse afterparty in de Halterstraat en rondom het Raadhuisplein. Volop vermaak dus rond de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen. Beide dagen begint het programma op Circuit Zandvoort om 09.00 uur.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email