18 mei 2017

​Getuigen meervoudige diefstal gezocht

Op dinsdag 27 november 2016 liepen twee mannen het NH Hotel aan de Burgemeester van Alphenstraat binnen. Terwijl de ene rustig in de lobby bleef zitten, wist de ander ongezien bij de kassa van het restaurant te komen.

De man deed een greep uit de kassa en ging daarna terug naar zijn handlanger in de lobby. Even later ging hij nog een keer naar dezelfde kassa en haalde er nog meer geld uit. Daarna vertrokken de daders samen.

 
Verdachte 1                                                                  Verdachte 2

De volgende dag, in de vroege ochtend van maandag 28 november, kwam het duo terug. Ze leidden de nachtportier af door hem te bellen met een smoes over geluidsoverlast op een andere verdieping. Terwijl de portier poolshoogte ging nemen, stal het tweetal het geld dat de nachtportier aan het tellen was. Eenmaal buiten voegde een derde dader zich bij hen. In de week daarna, op donderdag 1 en dinsdag 6 december, sloeg hetzelfde duo toe in een winkel en in een hotel in Brabant.

Herkent u dit tweetal aan de hand van de beelden? Heeft u kennis van de diefstal of heeft u hier andere informatie over? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt ook een tipformulier op www.politie.nl invullen.

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email