08 mei 2017

Foto: Laurens Bosch

Ravage in de Gerkestraat

Twee personen zijn zondagnacht naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk waarbij een beschonken bestuurster drie auto's flink had beschadigd door een aanrijding op de Dr. C.A. Gerkestraat. Rond het middernachtelijke uur kwam zij vanaf de Hogeweg en verloor in de bocht de macht over het stuur.

De vrouw reed de stoep op, door de bosschage, raakte daarna drie verkeerspaaltjes en een boom, alvorens zij tegen een geparkeerde auto tot stilstand kwam. De eerste geparkeerde auto werd door de klap weer doorgedrukt tegen zijn voorganger. Uit de eerste blaastest ter plaatse volgde de indicatie dat mevrouw alcohol had genuttigd. Na controle door het ambulancepersoneel werd besloten om de inzittenden voor nadere inspectie naar het ziekenhuis te vervoeren.

Door middel van een bloedblok zal worden onderzocht hoeveel de bestuurster daadwerkelijk gedronken heeft. De auto van de vrouw en één van de geparkeerde auto's zijn weggesleept. Door de inzet van de hulpdiensten was de Dr. C.A. Gerkestraat een tijd afgesloten voor het overige verkeer.

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email