05 mei 2017

Foto: Heert-Jan van Keulen

Reddingbootdag Zandvoort

Zaterdag 6 mei vindt de jaarlijkse Reddingbootdag plaats. Donateurs zijn deze dag van 10.00 tot 16.00 uur welkom om actief kennis te maken met het professionele werk van de zeer betrokken vrijwilligers van KNRM Zandvoort. Andere belangstellenden kunnen deze dag terplekke donateur worden.

Tijdens Reddingbootdag is het voor donateurs mogelijk om mee te varen met de Zandvoortse redboot 'Annie Poulisse'. Wie nog geen donateur is, kan zich terplekke inschrijven en eveneens een ticket krijgen om mee te varen. Leeftijd vanaf 13 jaar! Haal uw ticket in het boothuis en maak er een unieke dag van.

Ook kunt u het vernieuwde boothuis bekijken en de vrijwilligers het hemd van het lijf vragen. Daarnaast is de Reddingbootwinkel open waarbij u prachtige KNRM spullen kunt kopen én de KNRM financieel steunt. Dit jaar gaat de opbrengst naar een overlevingspak voor een nieuwe opstapper.

Bij de KNRM draait alles om vrijwilligerswerk, het reddingswerk kan niet bestaan zonder de 1.300 vrijwilligers. Met hart en ziel zijn velen al jaren verbonden aan hun reddingstation. 365 dagen per jaar staan ze klaar. Niet elke dag voor een redding, maar wel 24 uur per dag beschikbaar. Voor échte reddingen en dankbare hulpverleningen.

De vrijwilligers kunnen hun werk doen door de vrijwillige bijdragen van mensen die de Redding Maatschappij een warm hart toedragen. En voor die mensen is de Nationale Reddingbootdag. Want deze Redders aan de wal, zoals de KNRM haar donateurs noemt, steunen de redders niet alleen met een vaste vrijwillige bijdrage, maar daarnaast vormen zij een morele achterban voor de redders.

U bent van harte welkom. Het belooft een mooie dag te worden!

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email