02 mei 2017

Opgewekte Woning Club Zandvoort

Bent u benieuwd hoe u uw energiekosten omlaag kunt brengen en tegelijk comfortabeler kunt wonen? De Opgewekte Woning Club helpt u op weg met het maken van een persoonlijk energiebespaarplan voor uw woning. De Opgewekte Woning Club is een initiatief van Gemeente Zandvoort en Omgevingsdienst IJmond. 

Op 9 mei vanaf 19.30 uur wordt in de Oranje Nassauschool een informatieavond georganiseerd. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar en praten met duurzaamheidsadviseurs die kunnen helpen met bijvoorbeeld het lezen van uw energieverbruik. U wordt geïnformeerd over snelle bespaaracties, kleine maatregelen, de impact van het nemen van grote maatregelen en subsidies. 

Voor geïnteresseerden worden diverse tools beschikbaar gesteld waarmee u thuis uw water, gas en energieverbruik kunt meten. Kortom, van kleine gedragsveranderingen tot het treffen van isolatiemaatregelen, na de Opgewekte Woning Club weet u precies welke duurzaamheidsmaatregelen het beste bij uw wensen passen en hoe u deze toepast. 

Aanmelden 
Zorg voor het milieu, verbeter uw wooncomfort en bespaar op uw energiekosten met de Opgewekte Woning Club! Onder inwoners die zich van te voren aanmelden voor deze bijeenkomst wordt een gratis maatwerkadvies door een duurzaamheidsadviseur verloot. Aanmelden kan HIER

 

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email