08 maart 2017

foto: Charles Duijff

Afsluiting Zeeweg

De werkzaamheden aan de natuurbrug verlopen volgens planning. Momenteel wordt de ondersteuningsconstructie over de Zeeweg opgebouwd, waarop vervolgens het betondek van de natuurbrug gestort gaat worden. Tijdens het storten van het dek wordt de Zeeweg voor weggebruikers afgesloten om risico’s te voorkomen.

​De afsluiting van de Zeeweg vindt plaats vanaf:
​vrijdagavond 10 maart 22.00 uur tot zaterdagavond 11 maart 22.00 uur.

 

​De Zeeweg is dicht tussen het bezoekerscentrum en de Erebegraafplaats: hectometerpaal 20,7 tot en met 22,2. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Zandvoort over de N201.

De weggebruikers zijn al ca. 2 weken door middel van informatieborden geïnformeerd en tijdens de afsluiting wordt het verkeer met een omleidingsroute omgeleid. Het fiets- en voetpad aan de noordzijde, aan de kant van de Erebegraafplaats, blijft in gebruik. Hulpdiensten kunnen hiervan gebruik maken.

De bewoners en ondernemers van Zeeweg, Tetterodeweg en Parnassiaweg in Overveen en Boulevard Barnaart in Zandvoort, ontvangen vanuit het projectmanagement een informatiebrief. Meer informatie vindt u op www.natuurbrugzeepoort.nl of via www.NHbereikbaar.nl.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email