08 maart 2017

Opa Koning is dé stem voor Domus Magnus

Niet iedereen met een mooie stem kan voice-over worden. Zo gaat het niet alleen om het goed oplezen van een tekst, maar vooral of de boodschap juist wordt overgebracht. Voor de eerste radiocommercial van Domus Magnus gingen ze op zoek naar dé stem. De generatie ‘krakende stem’ meldt zich niet zo snel aan bij een voice boekingsbureau en kan zich al helemaal niet voorstellen dat hun stem zo waardevol is.

En daar was opa Joop 'Kokke' Koning, 92 jaar en zelfstandig wonend in Zandvoort. Graag bereid om zijn kleindochter ‘uit de brand’ te helpen. Alhoewel hij geen idee had wat hem te wachten stond, gaf hij zich over aan het moment. Hij stapte de auto in met de voice recorder, de tekst in lettergrootte 36 op zijn schoot en begon de tekst voor te lezen. Na zeven takes stond alles erop. Opa Koning heeft inmiddels zijn moment ‘of fame’ beluisterd. Hij was verrast: “Wat een oude stem", zei hij. Dat was precies de bedoeling opa!

Deze week (6-12 maart) is Opa Koning, naast de twee andere radiospots van Domus Magnus, te horen op NPO Radio 1 (98.9FM) en alle regionale radiozenders. Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie met elf bestaande locaties en vijf locaties in ontwikkeling. Ouderen wonen in hun eigen appartement inclusief 24-uurs zorg en dienstverlening zoals de was-service, maaltijdvoorziening door een chef-kok en het wekelijkse (klassieke) concert. Meer informatie vindt u op: www.domusmagnus.com.

 

 


​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email