08 maart 2017

Familie Racedagen, driven by Max Verstappen 

Op 20 en 21 mei komt Max Verstappen naar Circuit Park Zandvoort. Daar vinden voor het tweede jaar op rij de Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen plaats.Tijdens dit familie-evenement kunnen liefhebbers van de Formule 1 en fans van Max Verstappen de Nederlandse F1-held live in actie zien. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.circuit-zandvoort.nl.

Dit jaar geeft Max Verstappen tijdens de Jumbo Familie Racedagen wederom de Red Bull Racing F1-bolide de sporen. Het is het enige weekend in 2017 dat Max Verstappen met zijn F1 demonstraties in Nederland geeft. Maar er is meer voor de F1-fans, want tijdens datzelfde evenement komt de BOSS GP serie in actie en kan worden genoten van geweldige races met Formule 1 auto’s uit de rijke historie van de ultieme raceklasse, net als GP2- en World Series-bolides. Het programma omvat verder wedstrijden van vier andere raceklassen met boeiende startvelden.

In de voorverkoop van de Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen zijn toegangskaarten voor de ‘Formule 1’-paddock verkrijgbaar voor € 25. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen € 12,50 (kinderen tot en met 4 jaar gratis entree). Ook zijn gelimiteerde kaarten met een zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock, beschikbaar. Kaarten kunnen worden besteld via www.circuit-zandvoort.nl. Ook is hier een overzicht te vinden van alle beschikbare kaarten, alsmede VIP-arrangementen. Net als vorig jaar zijn er gratis duinkaarten te verkrijgen via Jumbo Supermarkten. Meer informatie over deze actie volgt op een later moment. 

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email