02 maart 2017

Help Kenneth Lange naar Expeditie Robinson

Kenneth Lange is een 21-jarige Zandvoorter die een droom heeft. Hij wil dolgraag meedoen aan het RTL5-programma Expeditie Robinson. En dit jaar heeft hij de kans. Om aan het programma mee te kunnen doen, heeft hij de hulp nodig van zoveel mogelijk Zandvoorters, en anderen, die op hem willen stemmen.

Expeditie Robinson is een realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De show is bedacht door een Brit en voor het eerst op tv gebracht in Zweden. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een coproductie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terechtkomt, en daar probeert te overleven.

Eliminatie
Gedurende een periode van 30 tot 50 dagen strijden deelnemers op een aantal onbewoonde eilanden om de Robinsontitel. In eerste instantie worden twee groepen gevormd (in het begin willekeurig, maar in latere seizoenen ook naar geslacht, nationaliteit of leeftijd). Deze twee groepen wonen op twee verschillende eilanden en om de twee dagen spelen ze tegen elkaar in een proef; afwisselend een Robinsonproef en een Eliminatieproef. Het programma bestaat meestal uit 13 wekelijkse uitzendingen met eventueel een finale-uitzending. Aan het einde van elke uitzending zijn één of meerdere deelnemers afgevallen.

Avonturier
“Ik ben een echte avonturier die in alles een uitdaging zoekt. Ook ben ik makkelijk in de omgang maar kan ik het spelletje tegelijkertijd heel sluw spelen, wat voor jullie heel interessant beeldmateriaal kan opleveren en mij hopelijk wat dichter bij de winst brengt! Naast mijn overdosis energie en humor, ga ik dit lang verwachte avontuur aan om niet alleen te winnen, maar ook te genieten van het eiland, de ervaring te beleven en één van mijn dromen te laten uitkomen. Help jij mij hierbij? Stem dan”, zegt hij op de website van Expeditie Robinson. Wilt u onze plaatsgenoot steunen en de tweede Zandvoorter, na Menno Weeda, maken die aan dit programma meedoet? Stemt u dan op hem via deze link: www.expeditierobinson.nl/profile/120.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email