27 februari 2017

Getuigen inbraak gezocht

De politie onderzoekt een woninginbraak in de omgeving van de Van Speijkstraat. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en heeft u informatie over deze woninginbraak? De inbraak is gepleegd tussen zondag 19 februari 14.00 uur en maandag 20 februari 16.30 uur. Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend. Bij de inbraak heeft een inbreker de deur of een raam opengebroken met een kleine koevoet of een schroevendraaier.

Heeft u of één van uw huisgenoten rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Of heeft u rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord? Dan kunt u de politie helpen om dit misdrijf op te lossen. Ook andere informatie kan belangrijk zijn voor het onderzoek.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844 als er geen haast geboden is. Indien noodzakelijk kunt u alarm slaan via 112. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u gratis bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email