17 februari 2017

Kinderburgemeester Desi Schouten geïnstalleerd

Vrijdagmiddag is Desi Schouten door locoburgemeester Gerard Kuipers als Kinderburgemeester van Zandvoort geïnstalleerd. Hij hing haar de speciale ambtsketen van Zandvoort, die bij deze functie hoort, om.

Desi Schouten werd door de VVV Zandvoort uitgekozen mede omdat zij als een van haar taken, het meer buiten spelen wil promoten. Toevallig was dit het thema voor de Kids Adventure Week, die zaterdag officieel door haar geopend zal worden.

Na deze officiële opening, zal zij een interview geven voor het ZFM-live radioprogramma Goedemorgen Zandvoort vanuit hotel Hoogland. Om 12.00 uur zal zij het ‘Heldenplein’ voor geopend verklaren. Op het Badhuisplein zullen de Zandvoortse hulpdiensten al het materieel wat voorhanden is, aan het publiek tonen.

Desi zal gedurende de week tijdens een aantal evenementen officieel in actie komen. Aan een aantal andere evenementen zal zij als Desi Schouten, en niet als Kinderburgemeester, deel gaan nemen. Dan laat zij haar ambtsketen thuis. De Zandvoortse Courant zal regelmatig van haar optreden verslag doen.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email