14 februari 2017

Desi Schouten is de nieuwe Kinderburgemeester!

VVV Zandvoort heeft voor de Kids Adventure Week, die tijdens de voorjaarsvakantie plaatsvindt, een nieuwe Kinderburgemeester aangesteld. Het is de 12-jarige Desi Schouten die het stokje tijdelijk overneemt van burgemeester Niek Meijer. 

De twaalfjarige Desi Schouten profileerde zich in haar sollicitatiebrief en in het gesprek dat volgde als een echte doorzetter met een duidelijk doel voor ogen: kinderen meer buiten laten spelen. En laat dat nou toevallig net het thema van de Kids Adventure Week 2017 zijn: buitenspelen! Zandvoort heeft met het strand, het circuit, de boulevard, het dorp en de duinen fantastische buitenspeelplekken. En op al deze plekken worden supertoffe activiteiten georganiseerd. Alle activiteiten vind je op www.kidsadventureweek.nl.

Op 17 februari om 16.00 uur wordt Desi officieel geïnstalleerd op het gemeentehuis. De eerste officiële taak als Kinderburgemeester is het doorknippen van het lint op zaterdag 18 februari om 10.00 uur bij het kantoor van VVV Zandvoort om daarmee de Kids Adventure Week officieel te openen. Daar neemt zij ook als eerste in Zandvoort het enige echte Zandvoort aan Zee sticker- en kleurboek in ontvangst, dat vanaf de Kids Adventure Week verkrijgbaar is. In de loop van de week zijn er nog verschillende gelegenheden waar Desi als Kinderburgemeester haar opwachting maakt. Natuurlijk blijft er genoeg ruimte in haar agenda over om zelf ook aan verschillende activiteiten mee te doen.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email