14 februari 2017

Videoclip Water bij de Wijn gedoopt

De videoclip van het ludieke politieke carnavalsnummer ‘Water bij de Wijn’ is afgelopen zondag ten doop gehouden in het Wapen van Zandvoort. Zanger Kees Rutgers werd voor de deur afgezet, waarna hij over de rode loper het café betrad. Compleet met koffertje, waarin het eerste exemplaar van de clip zat, in de vorm van de ‘gouden’ usb-stick.

Binnen wachtte een nieuwsgierige groep fans hem op, van wie de meesten aan de video-opnamen hadden meegewerkt. Toen iedereen binnen was, werd de videoclip vertoond. De reacties waren boven verwachting enthousiast. “Geweldig. Ik wist niet dat het zo leuk zou worden”, was een van de reacties. Regisseur en videocameravrouw Ebru van der Ploeg was vooraf nerveus. Hoe zou haar clip ontvangen worden? Het was haar eerste videofilm. Toen iedereen positief reageerde was zij helemaal opgelucht en genoot zij van de complimenten.

De komende weken zal ‘Water bij de Wijn’ onder de aandacht van de politiek worden gebracht. “Al die mooie beloftes van  politici, die ons weer koeien met gouden horens beloven, daar zijn we nu wel klaar mee. Dat wil ik ze met dit nummer nog eens extra inwrijven”, aldus Rutgers.

 

 

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email