01 februari 2017

Ted Saunier nieuwe trainer SV Zandvoort

De kogel is door de kerk. Woensdagochtend maakte voorzitter Jan v.d. Leden bekend dat SV Zandvoort een nieuwe hoofdtrainer heeft aangesteld. Zandvoorter Ted Saunier neemt vanaf volgend seizoen de selectie van de Zandvoortse voetbalvereniging voor zijn rekening.

Zaterdag waren 8 kandidaten door het bestuur uitgenodigd om te komen solliciteren; Saunier was er één van. Dat geeft aan dat SV Zandvoort een gewilde club is om als trainer te werken. Saunier is momenteel assistent van Laurens ten Heuvel, die in samenspraak met het bestuur geen nieuw contract krijgt. Zijn opvolger Saunier had dit lopende seizoen al de verantwoording over de reserves van SV Zandvoort en assisteerde vaak bij de wedstrijden van het eerste elftal.

“Wij verwachten dat Ted Saunier een voor ons perfecte trainer is. Niet alleen voor de hoofdmacht maar hij denkt ook mee vanuit de jeugd, de basis van elke sportclub. Door de ruime keuze aan sport en spelletjes vallen er veel af elk jaar en dat is zonde”, aldus V.d. Leden. Saunier zal alvast aan een nieuwe staf moeten werken om aan het begin van het volgende seizoen beslagen ten ijs te komen.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email