17 januari 2017

Cellencomplex
foto: politie 

Offensief politieteam Kennemerland Kust

De afgelopen dagen heeft het politieteam Kennemerland Kust diverse verkeerscontroles in het werkgebied gehouden. Agenten hebben diverse aanhoudingen verricht. Tijdens zulke acties controleert de hermandad op verkeerswetgevingen en als daar aanleiding toe is ook op andere wetgevingen.

Zoals bekend, is er in de winterperiode een stijging van zogeheten ‘High Impact Crimes’ te signaleren en daar wordt door middel van het ‘Donkere Dagen Offensief’ op gereageerd.

In Zandvoort reed een bestuurder met een ongeldig rijbewijs. Hij is aangehouden en zal zich bij de politierechter moeten verantwoorden. Afgelopen zondagnacht werden in Zandvoort drie verdachten aangehouden in verband met het in bezit hebben van inbrekerswerktuigen. Zij werden vervolgens overgebracht naar het cellencomplex. Het inbrekerswerktuig werd in beslag genomen en zal door de afdeling Forensische Opsporing worden onderzocht.

Maandagnacht troffen agenten in Zandvoort een voertuig aan, waarvan een van de inzittenden nog 14 dagen celstraf tegoed had en diverse bekeuringen open had staan. Hij werd direct aangehouden en ingesloten. Na overnachting in het cellencomplex is de man overgebracht naar een Justitiële Inrichting. 

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email