11 januari 2017

Kinderburgemeester 2016 Gaia v.d. Moolen

Kinderburgemeester gezocht!

Altijd al de baas van Zandvoort willen zijn? Dit is je kans! VVV Zandvoort is op zoek naar een nieuwe Kinderburgemeester tijdens de Kids Adventure Week.

In de voorjaarsvakantie van 18 tot en met 25 februari is het in Zandvoort weer Kids Adventure Week: een week vol activiteiten en avonturen speciaal voor kinderen. Van het strand tot in het dorp, Zandvoort wordt op allerlei manieren één grote speeltuin. Maar iemand moet natuurlijk zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Daarom krijgen kinderen tussen de 8 en 12 jaar de kans om die week de belangrijkste man of vrouw van het dorp te zijn.

De Kids Adventure Week wordt voor het zesde jaar op rij georganiseerd. Met spannende outdooractiviteiten, creatieve workshops, sportieve uitdagingen en mooie verhalen krijgt buitenspelen een nieuwe betekenis. Strand, natuur en samen spelen zijn belangrijke thema’s die in alle activiteiten terugkomen. Burgemeester ‘spelen’ hoort daar natuurlijk ook bij.

In de week voor de Kids Adventure Week wordt de Kinderburgemeester klaargestoomd voor zijn of haar nieuwe functie. Journalisten en fotografen leggen vast hoe de Kinderburgemeester wordt geïnstalleerd op het gemeentehuis en de ambtsketting overhandigd krijgt van de (loco-)burgemeester van Zandvoort.

Op zaterdag 18 februari zal de Kinderburgemeester de Kids Adventure Week officiëel openen door het lint door te knippen op het kantoor van VVV Zandvoort. Gedurende de week mag hij of zij aan meerdere officiële gebeurtenissen meedoen: interviews, een voorleessessie en het openen van het Heldenplein met o.a. brandweer, politie, KNRM en reddingsbrigade.

Kinderen die het ambt van Kinderburgemeester helemaal zien zitten, kunnen hun motivatie sturen naar: marketing@vvvzandvoort.nl. Na een selectieronde worden drie kinderen uitgenodigd op het kantoor van VVV Zandvoort. Daar mogen ze vertellen waarom zij de nieuwe Kinderburgemeester moeten worden, een van hen wordt uiteindelijk gekozen. Dus wil jij de opvolger van Beyonce, Jacky, Eva, Finn en Gaia worden? Mail dan voor 5 februari waarom jij de baas van Zandvoort moet worden en wie weet word jij de koning(in) van de Kids Adventure Week! 

 

 


​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email