05 januari 2017

archieffoto

Fred Kroonsberg neemt afscheid

Fred Kroonsberg, raadslid voor het CDA, heeft om hem moverende reden afscheid genomen van de Zandvoortse gemeenteraad. Kroonsberg deed dat in een brief aan de voorzitter, burgemeester Niek Meijer.

“Hierbij laat ik u weten dat ik vandaag mijn raadslidmaatschap beëindig. Persoonlijke omstandigheden en verjonging van de CDA-vertegenwoordiging in de raad liggen hier aan ten grondslag. Ik heb het een eer gevonden om de afgelopen periode als raadslid mijn bijdrage te leveren en wens een ieder het allerbeste in de resterende raadsperiode”, schrijft hij. Kroonsberg is deze raadsperiode lid geweest van de fractie van het CDA. Eerder was hij fractielid voor de PvdA in de Zandvoortse raad.

Up-date:
Zijn opvolger is Jan Beelen. Hij zal het jongste raadslid worden in Zandvoort en omstreken. Sinds april 2013 is Beelen betrokken bij de CDA-fractie en sinds mei 2014 is hij actief als buitengewoon raadslid. Beelen heeft zich de afgelopen jaren actief ingezet voor het behoud van de watertoren en het tegenhouden van de plaatsing van windmolens pal voor de Zandvoortse kust.

Kroonsberg is overigens niet verloren voor de Zandvoortse politiek. Hij zal, naast Arlan Berg, buitengewoon raadslid voor het CDA worden. Beelen en Kroonsberg hebben dus van positie en status gewisseld. Beelen wordt in de extra raadsvergadering van donderdag 12 januari beëdigd, Kroonsberg in de reguliere raadsvergadering van dinsdag 24 januari.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email