06 januari 2017

Laurens ten Heuvel (archieffoto)

Laurens ten Heuvel weg bij SV Zandvoort

De samenwerking tussen SV Zandvoort en hoofdtrainer Laurens ten Heuvel zal na dit seizoen niet verlengd worden, dat meldt de website ‘Voetbal in Haarlem’. Ten Heuvel is bezig aan zijn derde seizoen bij de Zandvoortse voetbalclub.

Ten Heuvel speelde in zijn jeugd voor Ajax en HFC Haarlem. In 1995 debuteerde hij in het betaalde voetbal bij FC Den Bosch. Na 3 wedstrijden vertrok hij naar het Engelse Barnsley, waar hij twee jaar speelde. In 1998 stond hij kortstondig onder contract bij Northampton Town, waarvoor hij nooit een wedstrijd speelde. Ten Heuvel kwam via First Vienna bij de amateurs van DCG terecht. In 2001 kwam hij weer terug in het betaalde voetbal bij Stormvogels Telstar, zijn comeback in het betaalde voetbal was spectaculair, hij scoorde 20 doelpunten in 31 wedstrijden.

Ten Heuvel was naar Zandvoort gekomen om de toentertijd gedegradeerde club zo snel mogelijk weer terug te brengen naar de 2e klas. Tot nu toe is dat niet gelukt en ook dit jaar lijkt het een zware opdracht te worden. Het is uitdrukkelijk de wens van het (nieuwe) bestuur van Zandvoort na dit seizoen te gaan promoveren, en heeft daar een aantal zaken voor ter beschikking gesteld.

Wie de nieuwe trainer van SV Zandvoort gaat worden is nog niet bekend. Ook konden wij (nog) geen reactie van Ten Heuvel krijgen. Die volgt mogelijk later.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email