24 december 2016

Oudejaarsnacht in Zandvoort

Alle horecabedrijven in Zandvoort (uitgezonderd de strandpaviljoens) mogen in de nacht van 31 december 2016 op 1 januari 2017, Oudejaarsnacht, open blijven tot 05.00 uur. De terrassen sluiten wel gewoon om 02.00 uur en om 04.30 uur moet de muziek zacht gezet worden.

Denk om uw eigen veiligheid en die van anderen. Voordat u vuurwerk afsteekt is het slim om bijvoorbeeld op internet te kijken hoe u dit zo veilig mogelijk doet. Ruimt u uw vuurwerk na afloop ook weer op? Alvast hartelijk dank hiervoor. Dan kunnen de kinderen op 1 januari weer veilig buiten spelen.

Houd rekening met de dieren in uw omgeving. Veel dieren zijn erg bang voor vuurwerk. Steek daarom geen vuurwerk af op plekken waar veel dieren verblijven, zoals de manege(s) of het dierenasiel.

Vuurwerkshow van Center Parcs
Voor iedereen die liever op veilige afstand naar mooi vuurwerk wil kijken wijzen wij u op de vuurwerkshow die Center Parcs verzorgt op het strand in het prille nieuwe jaar rond kwart over twaalf. U kunt dit bekijken vanaf de boulevard Barnaart ter hoogte van het hotel van Center Parcs.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email