03 december 2016

Duinen veranderen in filmset

In 2017 komt de nieuwe speelfilm ‘The Fellowship’ uit met bijzondere beelden van de natuur rond Zandvoort. De film speelt zich af rondom allerlei iconen uit verschillende tijden in de popcultuur, die samen een grote reis maken.

Regisseur en producer Sven Jansen (21) laat in zijn film personages als Ash Ketchum van Pokémon, Gandalf van ‘The Lord of the Rings’ en het iconische figuur Charlie Chaplin zien. Trek deze uit de context, zet ze als karikatuur in een film die maatschappelijke discussies op de hak neemt en dan krijg je The Fellowship!

Zandvoort biedt de jonge en talentvolle filmmakers van The Fellowship de kans om hun film te verrijken met een bijzonder heuvellandschap. Een landschap dat erg aan de setting van The Lord of the Rings doet denken en buitenlands oogt. Dit versterkt het gevoel voor de kijker dat de personages grote afstanden afleggen in de film. Momenteel zijn de filmmakers nog volop aan het produceren en zoeken zij alle hulp die mogelijk is om deze speelfilm tot een mooi eindresultaat te brengen. Door middel van een crowdfundingactie sporen zij filmliefhebbers aan om mee te helpen en de ambitieuze filmmakers te steunen, zodat hun creativiteit een podium krijgt. Meer info is te vinden op: cinecrowd.com/thefellowship. De duinen van Zandvoort krijgen ineens een hele andere betekenis in deze film!

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email