25 november 2016

29-11-2016 | 17.00 uur: De enquête is gesloten.

Hartelijk dank voor uw belangstelling.

 

Enquête Zandvoortse Courant

De bestuurlijke crisis in Zandvoort kan u bijna niet zijn ontgaan. Donderdag bleek dat er een nieuw college gevormd zal gaan worden. Op verzoek van Gert Toonen (PvdA), die bemiddelde tussen coalitie en oppositie, gaat de VVD de eerste verkennende gesprekken daartoe voeren.

Er is uiteraard een heel scenario aan mogelijkheden. Maar hoe denkt Zandvoort over een nieuwe coalitie? Op welke partij zou u nu stemmen als er verkiezingen zouden zijn? De Zandvoortse Courant wil uw mening peilen aan de hand van een enquête.

Tevens vragen wij u uw keuze over de plannen voor het Watertorenplein kenbaar te maken. Dit beeldbepalende deel van Zandvoort vraagt om een grootscheepse aanpak, maar welk plan past daar volgens u het beste bij? Of heeft u een heel ander voorstel?

Tot slot willen wij van de gelegenheid gebruikmaken om uw mening over een heel ander onderwerp te peilen. Stel dat de overheid kleinere gemeenten verplicht om te fuseren met buurtgemeenten. Het is natuurlijk een hypothetische stelling maar zeker niet ondenkbaar. Met welke gemeente zou u dan willen dat Zandvoort een fusie aangaat? 

Deze peiling zal slechts een klein deel van uw tijd vragen. Vult u hem dus in. De uitslag zal worden gepubliceerd in de Zandvoortse Courant.

Naar enquêteDeel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email