16 november 2016

Theatervoorstelling voor mantelzorgers

Donderdag 10 november was de Dag van de Mantelzorg. Bij Pluspunt werd een bijeenkomst gehouden waar alle geregistreerde mantelzorgers in Zandvoort persoonlijk een uitnodiging voor hadden ontvangen. 22 mantelzorgers waren op de uitnodiging afgekomen. Zij kregen onder andere een theatervoorstelling te zien van theatergroep Pavlov. 

De Dag van de Mantelzorg werd dit jaar in Zandvoort georganiseerd door Pluspunt, Tandem en Nieuw Unicum. Na de ontvangst in het Pluspuntgebouw met koffie en taart, gebakken door Bienvenue, heette wethouder Gert-Jan Bluijs iedereen welkom. In zijn speech gaf hij aan dat het zorgen voor elkaar in de samenleving belangrijk en waardevol is. Vervolgens werden de mantelzorgers uitgenodigd voor de voorstelling: ‘a change is gonna come’, een muzikale vertelling over Sam Cooke. Door de prachtige zang en de mooie lichteffecten werden de toeschouwers volledig in het verhaal gezogen. Het was een geweldige ervaring, in één woord: geweldig!

Na afloop werd onder het genot van een hapje en een drankje nog volop nagepraat over de voorstelling. Daarbij werd ook nuttige informatie over mantelzorg gedeeld, met elkaar en met de mantelzorgconsulent. Alle mantelzorgers kregen een klein cadeautje mee naar huis. Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email