10 november 2016

Auto ernstig bekrast

Toen Esther Koning dinsdagochtend met haar auto weg wilden, schrok zij zich wild. Haar mooie Picanto was aan echt aan alle kanten door diepe krassen bijna volkomen gesloopt. En, uiteraard, stond de naam of namen van de persoon of personen die hier voor verantwoordelijk waren er niet bij.

​

“Ik moest echt tot mezelf te komen. Ik doe van alles en nog wat om van deze buurt echt onze buurt te maken. Ik doe dat helemaal vrijwillig en dan maak je dit mee. Wie doet nou zoiets?”, vraagt ze zich af. Ze heeft een expert ernaar laten kijken en die wist ook niet wat hij zag. Volgens hem moet deze schade moedwillig en met grote kracht zijn aangebracht.

Deze vandalistische actie heeft plaatsgevonden in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 november na 23.00 uur in de Flemingstraat, op de parkeerplaats tegenover het parkeerterrein bij de Vomar. Esther Koning vraagt nu of er misschien getuigen zijn die deze misselijkmakende vandalistische actie hebben gezien of die er meer van weten. Mocht u kennis hierover hebben, en wilt u een dame die alles voor haar medemens en Zandvoort overheeft helpen? Neemt u dan contact op met 023-5715890. Uw informatie zal vertrouwelijk behandeld worden.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email