07 november 2016

De Hedi's International gaan weer op pad

Dick Hoezee en Henk Jansen, in de wereld beter bekend als het dolkomische duo de 'Hedi's International', zijn druk aan het repeteren voor hun nieuwste theatershow. In theater De Krocht zal op 19 november de wereldpremière plaatsvinden. Na Zandvoort gaat het komische duo weer op wereldtournee en zal alle grote wereldsteden aandoen. De grappen en grollen van het Zandvoortse duo zullen weer menigeen doen schuddebuiken van het lachen!

"Het is een compleet nieuwe show die we aan het repeteren zijn. U weet niet wat u meemaakt. Omdat we Zandvoorters zijn, treden we hier het eerst op. Daarna volgt het buitenland en gaan we naar Rome, New York, Moskou en Rio de Janeiro", zegt Hoezee met een grote lach op zijn mond. De voorverkoop is al gestart en er zijn nog maar eenkele kaarten verkijgbaar. Als u weer eens ouderwets een avondje theater wilt meemaken, moet u snel zijn want op=op!

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van theater De Krocht of via telefoonnummer 06-53475703. De entree bedraagt € 10.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email