26 oktober 2016

Halve marathon tijdens 10e editie Circuit Run

In het voorjaar van 2017, op zondag 26 maart, viert de Runner’s World Zandvoort Circuit Run haar 10e verjaardag. Een mooie mijlpaal voor het evenement dat sinds 2008 is uitgegroeid tot een groots en onderscheidend hardloopevenement met 14.000 deelnemers en start en finish op het Circuit Park Zandvoort. In het kader van het jubileum voegt organisator Le Champion eenmalig een nieuwe afstand toe aan het programma: de 21,1 km. Deze halve marathon maakt het hardloopaanbod compleet. Het parcours van de succesvolle 12 km leent zich namelijk ook uitstekend voor een uitdagende halve marathon. De extra kilometers worden gemaakt over de boulevard richting Bloemendaal aan Zee en via een aantrekkelijk traject terug over het strand. 

Op het circuit vindt eveneens de 5 km plaats, de perfecte afstand voor beginnende hardlopers en liefhebbers van de korte afstand. Tenslotte is de jeugd natuurlijk ook welkom om te komen ‘racen’ op het circuit. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er de Kids Circuit Run 0,9 of 2,5 km.

Inschrijven voor de Circuit Run 2017 is nu al mogelijk op www.zandvoortcircuitrun.nl. Tijdens inschrijving kunnen alle deelnemers vrijwillig een donatie doen aan Stichting Duchenne Parent Project. Dit goede doel zet zich in om medicijnen te ontwikkelen die Duchenne Spierdystrofie kunnen behandelen of genezen. Fundraising voor het goede doel wordt in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort georganiseerd.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email