25 oktober 2016

ZHC Meisjes B wint van Bradford Gammar School

Het Meisjes B-elftal van ZHC heeft afgelopen vrijdag in een oefenwedstrijd met 2-1 gewonnen van het team van de Bradford Gammar School uit Engeland.

Aanvankelijk waren de Engelse jongedames wat sterker dan hun Zandvoortse leeftijdsgenootjes. Door veel druk te zetten, kon Zandvoort niet in het eigen spel komen. Sterker nog Bradford kwam een paar minuten voor het einde van de eerste helft op voorsprong.

Net na rust een zelfde beeld, maar hierna kwamen onze plaatsgenootjes wat meer op stoom en moest de Engelse doelvrouw regelmatig handelend optreden. Zandvoort kwam met een minuut of 15 te spelen door een mooi doelpunt van Levy Keur (invalster uit B2) op gelijke hoogte. Door veel druk op het doel van de gasten, moesten ze toch capituleren. Iedereen nam al genoegen met een gelijkspel, maar een laatste inzet van Zandvoort zorgde alsnog voor de overwinning. Door goed door te gaan richting het doel van de Engelsen, kon Serena Petter het winnende doelpunt maken. Feestend gingen de Zandvoortse jonge dames van het veld, hun Engelse leeftijdsgenoten in ongeloof achterlatend: 2-1.

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email