27 september 2016

Zanger Mark Meijer

Meezingen met Hazes blijft leuk

Het André Hazes Meezingfeest beleefde afgelopen zaterdag zijn twaalfde editie. Wie zou denken dat de belangstelling voor dit themafeest na zo veel jaren wel minder zou worden, kon in het Wapen van Zandvoort zien dat dit nog niet het geval is.

Het feest kwam weliswaar laat op gang, veel mensen hadden door het prachtige weer extra lang van het strand genoten of waren eerst gaan kijken bij het Oktoberfest op het Raadhuisplein, maar later op de avond werd het gigantisch druk en groeide het Hazesfeest uit tot een ouderwets gezellige happening, mede door de live-zang van  Mark Meijer en Kees Rutgers. Maar ook ‘onbekend talent´ liet zich horen, onder wie zelfs een vrouwelijke  (Andrea) Hazes!

Behalve blikjes Heineken bier was André Hazes ook bekend door zijn voorkeur voor Unox-worstjes. Daar lustte hij wel pap van. Brigitte van Eg van het Wapen kende deze ‘culinaire’ gewoonte van Hazes en dus presenteerde zij als eerbetoon aan de overleden zanger schalen vol sappige worstjes, die gretig aftrek vonden.

Zo werd het weer een geslaagd meezingfeest. Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email