23 september 2016

​Nieuwe algemeen directeur bij Circuit Park Zandvoort

Roland Kleve (53) is deze maand benoemd tot algemeen directeur van het Circuit Park Zandvoort. Kleve zet deze stap na een carrière van ruim 25 jaar in de vrijetijdsindustrie. Hij was vanaf 2010 managing director van attractiepark Bobbejaanland in België. Daarvoor werkte hij onder meer als directielid bij Disneyland Parijs.

Mede-eigenaar Bernhard van Oranje is zeer verheugd over de komst van Roland Kleve: “Roland heeft de ervaring en de ambitie die wij zoeken nu we met het Circuit een nieuwe fase ingaan. Hij weet wat er voor nodig is om onze bezoekers een geweldige ervaring te geven. Er zijn volop kansen en mogelijkheden op en rond het circuit in Zandvoort. We hebben nu al super mooie evenementen, maar we willen in de toekomst nog meer focus aanbrengen, zodat al allemaal echt voor het hele gezin een uitje zullen zijn. Ook als terrein voor het organiseren van events zijn  er volop mogelijkheden.”

Uitdaging
Van Oranje: “We merken dat de autosport volop in de belangstelling staat met onze held Max Verstappen! De belangstelling voor het circuit is groter dan ooit. Dus voor Roland en voor ons allemaal ligt er een enorme uitdaging die we graag oppakken!” Na zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Eindhoven startte Roland zijn carrière in de VS gevolgd door Frankrijk, Duitsland en België. In 2009 besloot hij terug te keren naar Nederland. Hospitality en klantbeleving zijn altijd zijn passie. Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email