10 september 2016

​= wie de jeugd heeft=

SV Zandvoort vierde feest

​Zaterdag werd door SV Zandvoort het 75-jarig jubileum gevierd. De jeugd kreeg ’s ochtends tot 14.00 uur de volledige aandacht met allerlei voetbalspelletjes, voetvolley en dat soort zaken. De inwendig mens werd niet vergeten en drinken konden de leden zelf ‘melken’ uit een levensgrote kunstkoe, die daar speciaal voor was aangeschaft.

Na deze leuke activiteiten, was het tijd voor de Boerenbingo, oftewel: waar poept de koe. Twee levensgrote echte koeien werden op veld twee losgelaten en er werd gewacht op het moment dat een van de twee zijn behoefte deed. Dat gebeurde helaas niet, dus de winnaar van de bingo moest op een later tijdstip door middel van loting bekend gemaakt worden. De sponsoren van de nieuwe jeugdkleding, die geshowd werd, werden via een groot bord bekend gemaakt en door voorzitter Kees van Dijk zeer hartelijk bedankt.

Vervolgens werd de tribune gedoopt. Het kreeg de toepasselijke naam Joop Paap Tribune en Joop Paap liet zich door een van zijn kleinzoons helpen om het naambordje openbaar te maken. De dag werd afgesloten met een grandioos feest in de kantine maar niet eerder dan dat twee elftallen van oud-spelers van de oorspronkelijke fusiepartners de degens met elkaar hadden gekruist.

​
Komende donderdag meer over dit jubileum in de Zandvoortse Courant.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email