05 september 2016

Illusionist Hans Klok is een trouwe yogaklant van Danielle Liauw, hier samen op de foto met Monique Christiaans

-Advertorial-

Zandvoort 1 jaar aan de yoga bij Daandasana Yoga

Het is alweer 1 jaar geleden dat Daandasana Yoga, aan de Thorbeckestraat (tegenover het Casino) haar deuren heeft geopend. Het is geweldig om te merken dat zowel jong als oud, mannen en vrouwen deze mooie en gezellige yogastudio weten te vinden en zelf ervaren hoe fijn het is om de yogalessen te volgen.

Er wordt een enorme diversiteit aan yoga lessen verzorgd in zowel een verwarmde als niet verwarmde ruimte. Ook de lessen speciaal gericht op nek-, rug-, en schouderklachten zijn erg populair.

Eigenaresse Danielle Liauw is trots op wat ze nu, samen het haar team, heeft weten te bereiken: “Dat er zoveel mensen genieten van onze yogalessen en hier zoveel baat bij hebben, is voor mij een bevestiging dat er echt behoefte aan is in Zandvoort.”

Een aantal deelnemers van de yogalessen delen hun ervaring:

Marijke Kok-Rusman: “Na de proefles die ik vorig jaar heb gedaan, was ik gelijk verkocht. Inmiddels ga ik 3 keer per week naar verschillende yogalessen. Ik heb zo veel profijt van de yoga, het is voor mij iedere keer een feestje om te gaan. Je voelt je vooral heel welkom, het is een hele fijne en vooral schone studio.”

Jessica van der Spiegel: “Doordat mijn dochter begon met kinderyoga ben ik zelf ook yogalessen gaan volgen. Ik merk dat ik nu beter om kan gaan met mijn toch wel redelijk drukke bestaan. Ik ben meer ontspannen en mijn houding is verbeterd. Daandasana Yoga kan ik iedereen aanbevelen die bewuster met lichaam en geest bezig wil zijn. Mijn dochter vraagt iedere dag: ‘mam is het al dinsdag? Heb zo’n zin in YOGA’.”

Willem van der Kuijl: “Als man kan ik het ook zeer aanbevelen. Ik heb veel gevoetbald en hard gelopen waardoor ik, zoals veel mannen, hele korte spieren hebben ontwikkeld. Door de yogaoefeningen worden mijn spieren flink opgerekt waardoor veel spierontspanning ontstaat met minder blessures als gevolg. Ook heb ik veel minder last van mijn rug.”

Ben jij ook op zoek naar een sportieve uitdaging, waarbij je niet alleen lichaam en geest in balans brengt, maar ook je silhouetten accentueert, het jojo-effect doorbreekt en meer levensenergie krijgt? Dan is yoga dé sport voor jou. Oosterse en Westerse oefeningen komen voorbij en binnen een uur ben je terug bij jezelf. Inspanning en ontspanning komen beide terug in de yogalessen.

Naast de yogalessen biedt Daandasana Yoga ook diverse workshops. Zo gaat er in oktober weer een 6-weekse beginners cursus van start. En sinds kort hebben we een Bodytec machine, waarmee je door middel van sensoren op een snelle en effectieve manier spieren kunt opbouwen en vet kunt afbreken. Ook vinden er, onder de naam Zenzo Yoga, detox programma’s plaats en wordt er kinderyoga verzorgd. Een scala aan diversiteit dus.

Je kunt bij ons altijd een gratis proefles volgen, zodat je zelf kunt ervaren hoe fijn yoga is, en nee je hoeft hier echt niet lening voor te zijn. Meer informatie vind je op www.daandasanayoga.nl.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email