04 augustus 2016

Amsterdam Beach Line gepresenteerd

Vanmiddag is de nieuwe Amsterdam Beach Line officieel gepresenteerd. Vanaf maandag 5 augustus zullen in totaal 12 Connexxion bussen van buslijn 80 een jaar lang rondrijden tussen Amsterdam en Zandvoort aan Zee met reclame voor badplaats Zandvoort. 

Om 14.00 uur arriveerde de nieuw bestickerde bus bij het Badhuisplein waar drie pitspoezen uitstapten. Zij hielden halteborden vast die de route aangeven van de bus: van Amsterdam City, Authentic Haarlem, Dutch Dunes en Zandvoort Bubbling Beach. VVV directeur Lana Lemmens vertelde de genodigden een en ander over de achtergronden van dit initiatief, waarna burgemeester Niek Meijer de officiële opening voor zijn rekening nam. 

De Amsterdam Beach Line is op initiatief van VVV Zandvoort en in samenwerking met Connexxion, Amsterdam Marketing, Haarlem Marketing, gemeente Zandvoort en ondernemersverenigingen in Zandvoort ontwikkeld. De verwachting is dat, door deze lijnbussen op deze manier uit te voeren, de toeristen in Amsterdam makkelijker in de bus zullen stappen om naar 'het strand van Amsterdam' te gaan.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email