10 juli 2016

Donderdag presentatie DTM coureurs op Badhuisplein

Van 15 t/m 17 juli is de Duitse toerwagenserie DTM voor het 16e opeenvolgende jaar  te gast op Circuit Park Zandvoort. De beste toerwagencoureurs ter wereld komen in actie met de spectaculaire, circa 500 pk sterke bolides van Audi, BMW en Mercedes-AMG. Als voorproefje op het weekeinde is er op donderdag 14 juli van 15.00 tot 16.00 uur een presentatie met negen DTM-coureurs en de officiële DTM-grid-girls op het Badhuisplein bij het Casino in Zandvoort. Op het programma staan publieksinterviews en handtekening- en fotosessies met de coureurs. Ook zijn de officiële DTM-safety-cars aanwezig.

Met de krachtige DTM-safety-cars rijden de coureurs vanaf het circuit naar het Badhuisplein, waar fotosessies en interviews plaatsvinden. Een presentator zal de coureurs ondervragen en uiteraard hebben ook de aanwezige bezoekers de mogelijkheid om de coureurs alles te vragen over de DTM en het weekeinde op Circuit Park Zandvoort. Aansluitend zijn de coureurs beschikbaar voor handtekeningen en selfies.

Vanaf vrijdag 15 juli tot en met zondag 17 juli staan de trainingen en races van de DTM en de klassen in het voorprogramma, het FIA EK Formule 3, de Porsche Carrera Cup Deutschland, de Audi Sport TT Cup en de TCR Benelux op het programma. Kaarten zijn in de voorverkoop nog steeds te bestellen via de website van de DTM. Nadere informatie is ook te vinden op de website van Circuit Park Zandvoort.   Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email