28 mei 2016

Wandel4daagse start dinsdag

Komende dinsdag 31 mei gaat de Zandvoortse Wandel4daagse weer van start. Het is de 18e keer dat deze georganiseerd wordt. Elke avond is er weer een prachtige wandeling, met afstand naar keuze, door het mooie Zandvoort en haar prachtige omgeving.

Ook dit jaar kunnen de wandelaars kiezen uit een route van 5 km of 10 km. Bij beide afstanden is er halverwege een rust- en controleplaats. Wie elke avond zijn stempeltje gehaald heeft, krijgt op de vierde avond, vrijdag 3 juni, een welverdiende medaille.

De eerste drie dagen zal gestart en gefinisht worden bij het Rode Kruisgebouw aan de Nicolaas Beetslaan. Let op hier is niet veel parkeergelegenheid dus kom lopend of op de fiets. De wandelaars kunnen vanaf 18.30 uur van start. 

Op de slotdag start de laatste etappe vanaf het Kerkplein. Dat gebeurt eerder dan gepland in verband met de te verwachten drukte tijdens de Meet & Greet met Max Verstappen op het Raadhuisplein. Beide afstanden starten dan om 17.30 uur zodat de wandelaars op tijd terug kunnen zijn voor Verstappen, die rond 19.30 uur op het Raadhuisplein verwacht wordt. 

Die laatste etappe eindigt op het Kerkplein maar deze keer wordt de finish bereikt via de Kerkstraat. Kijk voor meer informatie op www.zandvoortse4daagse.nl.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email