20 mei 2016

​Veilig en snel naar Circuit Park Zandvoort

Zandvoort verwacht het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 juni een ‘kleine’ honderdduizend bezoekers per dag in verband met de Familie Racedagen driven by Max Verstappen op Circuit Park Zandvoort. De Zandvoortse Courant wijst de bezoekers aan deze Max Verstappen fan-dagen graag op de beste reismogelijkheden richting de nationale racetempel.

Circuit Park Zandvoort is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het circuitterrein ligt op slechts tien minuten lopen van het Zandvoortse NS-station. De treinreis vanaf Amsterdam CS duurt slechts een half uur, vanaf Utrecht CS iets meer dan een uur. Ook is er voor de ingang van het circuit een halte van buslijn 81 Connexxion, die uit Bloemendaal naar Zandvoort gaat maar ook vanaf het NS-station Zandvoort aan Zee. Voor zover bekend zet de NS op zaterdag 4 en zondag 5 juni extra dubbeldekkertreinen in. Let u op de borden in de stations.

Voor wie met de auto komt, wijzen wij graag op de mogelijkheid om te parkeren op Parkeerterrein De Zuid. Dit is een groot parkeerterrein aan de zuidkant van Zandvoort. Weliswaar ligt het op ca. 20 minuten loopafstand van het circuit maar de mogelijkheid om daar uw auto te parkeren is vele malen groter dan op de parkeergelegenheden in de buurt van het circuit. Er worden pendelbussen ingezet om u van het parkeerterrein naar het circuit te brengen en weer terug. De route naar parkeerterrein De Zuid staat duidelijk aangegeven. Voor wie gebruikmaakt van navigatieapparatuur: het adres is Ingenieur Friedhoffplein 15. Indien u uit de richting Overveen via de Zeeweg (N200) komt of vanuit de richting Heemstede via de Zandvoortselaan (N201), staat de richting naar Parkeerterrein De Zuid duidelijk aangegeven op de (digitale) borden. Een andere mogelijkheid is om uw auto te parkeren in de omgeving van de NS-stations Sloterdijk of Spaarnwoude en van daar de trein naar NS-Station Zandvoort aan Zee te nemen.
 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email