10 mei 2016

Kiosk huren op de boulevard

Dit zomerseizoen zullen drie kiosken op de boulevard de Favauge tussen het Palace Hotel en de Rotonde geplaatst worden. Zandvoortse ondernemers die een kiosk willen huren worden gevraagd zich te melden. 

De kiosken zullen een geheel andere aanblik krijgen vergeleken met die van vorig jaar, toen het om een pilot ging. Ze zijn voorzien van ramen met veiligheidsglas en een deur, zijn meer weerbestendig en klanten kunnen er binnen gaan. Samen met de al geplaatste palmen moeten de kiosken bijdragen aan een levendiger boulevard die het vakantiegevoel van toeristen en de Zandvoorters zelf versterkt. 

De kiosken zullen medio juni geplaatst gaan worden. Potentiele huurders van de kiosken worden in eerste instantie gezocht onder Zandvoortse ondernemers. Er zijn wel een aantal regels verbonden aan een huurcontract. Zo is de huurder verplicht zich aan bepaalde openingstijden te houden, zullen de aangeboden waren onderscheidend, strand gerelateerd en/of kunstzinnig moeten zijn. Tevens is het niet toegestaan om drank en etenswaren aan te bieden en zijn geluidsversterkende middelen of andere zaken die geluidsoverlast kunnen veroorzaken niet toegestaan. 

Voor de kiosken wordt een huurprijs van € 500 gevraagd, exclusief BTW en elektriciteit. Voor niet commerciële doeleinden kunt u een verzoek voor subsidie indienen. De verkooppunten zullen tot eind september blijven staan.

Wie in aanmerking wil komen om een kiosk te huren, kan contact opnemen met Hilly Jansen van de gemeente Zandvoort: h.jansen@zandvoort.nl. Mocht de vraag het aanbod overstijgen, dan beslist het Kernteam en de Werkeenheid Toerisme en Economie van de gemeente Zandvoort wie een kiosk krijgt toegewezen.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email