23 april 2016

2.000 campers op Circuit Park Zandvoort

De NKC Camper Experience op Circuit Park Zandvoort is in volle gang. Niet minder dan 2.000 campers worden er op zaterdag op en rond de baan verwacht. Er is ook van alles en nog wat te doen. Het meest spectaculair is misschien wel het slippen met zo een ‘bakbeest’ en rijvaardigheidsproeven. Tevens er is veel informatie over camperplaatsen in alle hoeken en gaten van Europa te krijgen. Ook staat er een aantal campers te koop.

Iedereen die weg is van de camper en bijvoorbeeld met de camper op vakantie gaat, zou naar het Zandvoortse duinencircuit moeten gaan. Nog nooit zijn er zoveel campers in Nederland bijeen geweest als tijdens deze NKC Camper Experience georganiseerd ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van de club. Alleen ingewijden weten waar die letters voor staan: Nederlandse Kampeerauto Club, de naam die het fenomeen ‘camper’ toentertijd had in Nederland.

Wethouder Gerard Kuipers opende vrijdag het festijn. Hij vindt het een eer voor Zandvoort dat de NKC het grote feest hier wil vieren en noemde het een feest, ook voor de Zandvoorters. Tot slot van zijn welkomstwoord meldde Kuipers dat Zandvoort bezig is om 30 plaatsen voor campers te reserveren. En ook NKC-directeur Stan Stolwerk toonde zich verheugd. Die mededeling werd met groot gejuich en applaus ontvangen door de camper fans op het volle ‘horecaplein’. Volgend jaar zomer zijn de camperplaatsen in Zandvoort mogelijk een feit.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email