20 april 2016

Veel kunst tijdens Art Walk

Geniet van kunst van internationaal niveau verdeeld over 5 locaties op wandelafstand door Zandvoort. Sculpturen, fotografie, kleding, muziek, eten en drinken komen allemaal samen tijdens de Art Walk Zandvoort op 23 en 24 april. Dat garanderen de leden van ZAND Kunst & Cultuur. Dit keer zijn er ook bekende gastkunstenaars die bij de leden van ZAND exposeren.

Alle kunstlocaties zijn herkenbaar aan de Urban Knitting, die speciaal voor deze route gemaakt is door de uit Texas afkomstige Ruth Grimes. Op zondag 24 april, vanaf 15.30 uur, speelt de Haarlemse gitaarvirtuoos Martien Keesmaat een aantal klassieke stukken op gitaar in de oude Mariaschool aan de Koninginneweg. De route met plattegrond is op te halen bij de VVV Zandvoort in de Bakkerstraat, het Zandvoorts Museum tijdens openingsuren en alle deelnemers aan de Art Walk.

Deelnemers/locaties
1. Atelier Corbani, Van Speijkstraat 104: Donna Corbani en Franz Bodner; 2. Atelier Arvee, Kostverlorenstraat 57: Arvee en Noor Brandt; 3. Oude Mariaschool, Koninginneweg 3: Marlène Sjerps, Marga Duin, Kees Juffermans en Els Dekker; 4. Atelier Akwaaba, Schelpenplein: Ellen Kuijl en Udo Geisler en 5. Zandvoorts Museum, Swaluëstraat 1: Anneke Peereboom en de overzichtstentoonstelling over couturier Frans Molenaar.

Restaurant Evi (Zeestraat 36), eetcafé ’t Sand (Kerkstraat 5) en bistro MMX (Haltestraat 3) serveren voor de gelegenheid een speciaal menu.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email