13 april 2016

Bijeenkomst voor ZZP-ers uit Zandvoort

Ben jij ZZP-er? Vind je het leuk om af en toe te sparren, kennis te delen of je netwerk te vergroten? Of ben je op zoek naar een gezamenlijke ruimte? Kom dan naar de kick-off bijeenkomst op vrijdag 22 april a.s. 

Bedrijvigheid Zandvoort is een nieuw platform voor zelfstandige ondernemers in Zandvoort dat wordt ondersteund door de gemeente Zandvoort. De doelstelling is een platform te bieden waar zelfstandige ondernemers kennis kunnen delen en elkaar kunnen versterken. Iedere veertien dagen wordt een meeting georganiseerd waar je jezelf en je onderneming of activiteiten kunt presenteren en tevens in gesprek kunt komen met collega ondernemers. 

De eerste vrijblijvende kennismaking is het Kick-off evenement van Bedrijvigheid Zandvoort:

Datum: vrijdag 22 april 2016
Locatie: Plazand Strandpaviljoen 17
Aanvang: 16.30 uur

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je graag aanwezig zijn bij de kick-off? Stuur dan een mail naar zzp@bedrijvigheid.nu

Via een enquêteformulier, dat tijdens de kick off bijeenkomst kan worden ingevuld en vervolgens ook via Facebook wordt aangeboden, worden de interesses en behoeftes  geïnventariseerd van de ZZP-ers in Zandvoort. Zo zijn bijvoorbeeld de eerste stappen gezet om, samen met de gemeente Zandvoort, te kijken naar de mogelijkheid voor een bedrijfsverzamelgebouw. 

Meer informatie via Facebook (Bedrijvigheid Zandvoort) of via e-mail: zzp@bedrijvigheid.nuDeel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email