16 maart 2016

​Ticketverkoop voor de 'Racedagen, driven by Max Verstappen' gestart

Woensdag is de voorverkoop gestart voor de ‘Racedagen, driven by Max Verstappen’ die op 4 en 5 juni plaatsvinden op Circuit Park Zandvoort. Tijdens dit familie-evenement kunnen liefhebbers van de Formule 1 en fans van Verstappen dichtbij de Nederlandse Formule 1-held komen.

Verstappen geeft verschillende demonstraties met een Scuderia Toro Rosso Formule 1-auto en is ook bij handtekeningsessies present. Maar er is meer. Er staan diverse races, waaronder het Formula 4 NEZ Championship, op het programma. De eerste entreetickets zijn verkrijgbaar via  www.verstappen.nl en www.circuit-zandvoort.nl.

Natuurlijk liet hij zich de kans niet ontnemen, zijn vele Nederlandse fans van het spektakel van de Formule 1 te laten genieten. Als locatie daarvoor koos hij vorig jaar voor Circuit Park Zandvoort, zijn thuiscircuit. Vele duizenden fans waren bij het evenement aanwezig, genoten van de indrukwekkende demonstraties, kochten official merchandise artikelen en bemachtigden een handtekening van hun idool. Dit jaar hebben de Racedagen, driven by Max Verstappen een vergelijkbaar en tegelijkertijd vernieuwd concept. “De Formule 1 is, mede door het succes van Max, ongekend populair geworden onder een groot en breed publiek. Daarom krijgt deze editie van de Racedagen een meer familiair karakter. Natuurlijk blijven de demonstraties van Max het hoogtepunt, maar we voegen ditmaal ook verschillende andere elementen toe waardoor het een uitstapje wordt voor het hele gezin”, aldus Erik Weijers, C.O.O. van Circuit Park Zandvoort. De organisatie maakt in april het complete programma van het evenement bekend.

In de voorverkoop van de ‘Racedagen, driven by Max Verstappen’ zijn toegangskaarten voor de ‘Formule 1’-paddock verkrijgbaar voor € 22,50, kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen € 11,25 (kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis entree). Ook zijn er gelimiteerde kaarten met een zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock, beschikbaar. Kaarten kunnen worden besteld via www.verstappen.nl of www.circuit-zandvoort.nl. Duinkaarten zullen vanaf een later moment beschikbaar komen.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email