15 maart 2016

​Win een startnummer voor de Circuitrun!

Zondag 20 maart is het zover: de Runner’s World Zandvoort Circuit Run vindt weer plaats. De inschrijving is gesloten, maar de organisatie stelt op de valreep nog 40 startnummers ter beschikking!

Heel Zandvoort staat in het weekend van 19 en 20 maart in ­het teken van sport. Fietsen, mountainbiken, wandelen en hardlopen. Circa 15.000 lopers, jong en oud, wagen zich op zondag aan de 5 of 12 km tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Een geweldig evenement dat alweer voor het negende jaar met succes van start gaat vanuit de pitstraat van Circuit Park Zandvoort.


Met een vernieuwd startnummer en een top veld aan wedstrijdlopers aan de startlijn lijkt het een prachtige dag te worden. Wil je nog mee doen? Dat kan! Vul het winactie-formulier op www.runnersweb.nl/win/win-een-startnummer-voor-de-zandvoort-circuit-run.htm in, geef aan of je de 5 of 12 kilometer wilt lopen en misschien sta jij wel aan de start zondag! Woensdag 16 maart sluit om 12.00 uur de inschrijving, en om 14.00 worden de winnaars bekend gemaakt op Runnersweb en via Facebook. Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email