09 maart 2016

De initiatiefnemers van TotheBeach.Amsterdam (vlnr.): Maarten Jansen, Nicole Post en Gillis Kok. 
Foto: MyVision, Jeroen van der Mije

Toeristen uit Amsterdam hartelijk welkom in Amsterdam Beach 

Door Amsterdam Marketing wordt de slogan ‘Visit Amsterdam, see Holland’ breeduit verkondigd. Als ‘het strand van Metropool Amsterdam’ zijn deze internationale  gasten uiteraard van harte welkom in Zandvoort. Om ze tot een bezoek naar ‘Amsterdam Beach’ te verleiden heeft Stichting PICS een platform opgericht dat de naam TotheBeach.Amsterdam draagt.

Toeristen die Amsterdam bezoeken, afgelopen jaar waren dat er 14 miljoen, komen meestal vanwege de gezelligheid, de cultuur en de geschiedenis. Vanzelfsprekend staan de vele musea, het Red Light District, de koffieshops en de grachten vaak hoog op het lijstje. Maar in de metropool rond Amsterdam is nog zo veel meer te beleven. Zo is Zandvoort een prachtige, bruisende en spectaculaire strandbestemming die van een bezoek aan Amsterdam een geweldige, op en top Nederlandse ervaring maakt.

De stichting PICS (promotie ideële, culturele en sociale projecten) is een samenwerkingsverband van de Zandvoortse Courant en NPD Communications en is initiatiefnemer van TotheBeach.Amsterdam. PICS produceert en publiceert GO, een gratis magazine dat de toeristen uit Amsterdam naar onze prachtige kust trekt. GO is een aantrekkelijk magazine dat alle belangrijke, relevante en interessante informatie biedt over de verschillende ‘selling points’ van Zandvoort: Bubbling Beach, Dutch Dunes, Authentic Centre, Speedy Racetrack, Perfect Stay, Fast & Easy.

Het Engelstalige magazine, dat komend voorjaar voor het eerst uitkomt, wordt gratis verspreid in Amsterdam en wordt behalve op print ook in een interactieve app gepresenteerd. De website www.TotheBeach.Amsterdam ondersteunt beide publicaties. Zo verbindt TotheBeach.Amsterdam de activiteiten van VVV Zandvoort en Iamsterdam, de twee toeristische instanties waarmee nauwe samenwerking is gezocht.

Van zon, zee en zaligheid tot culinair, casino en circuit: TotheBeach.Amsterdam brengt alles wat Zandvoort internationale bezoekers te bieden heeft samen in een papieren magazine, een digitale app en een up to date website.

Voor ondernemers uit Zandvoort die graag willen meeprofiteren zijn volop mogelijkheden. Zowel in het magazine als online worden diverse publicatiemogelijkheden geboden. Ga voor meer informatie naar www.tothebeach.amsterdam of bel Gillis: 06-46046026 of Maarten: 06-52394054.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email