09 maart 2016

Netwerken bij Bedrijvigheid op het strand

Het fraaie weer van de afgelopen dagen smaakt naar meer! Een aantal personen heeft de handen ineen geslagen om samen met de regionale netwerkclub ‘Bedrijvigheid’ een netwerkbijeenkomst te verzorgen voor zakelijke contacten uit de regio Zandvoort, Haarlem en omstreken.

Het primaire doel van deze bijeenkomst is om nieuwe verbindingen te leggen tussen regionale bedrijven en om lokale en regionale samenwerking te stimuleren. Dit initiatief wordt ondersteund door het college van Zandvoort, dat het evenement officieel zal openen.

Gastheer strandpaviljoen PlaZand wil de bijeenkomst in stijl verzorgen. Terwijl de gasten binnen of buiten op het terras zigzaggen tussen interessante gesprekken en nieuwe contacten, zullen de medewerkers van PlaZand verschillende smaakvolle gerechten en dranken uit het ‘walking dinner’-arrangement serveren. De muzikale omlijsting ligt in de vertrouwde handen van de Zandvoortse saxofonist Adam Spoor, die het sfeerplaatje compleet maakt.

De bijeenkomst ‘Bedrijvigheid meets PlaZand’ vindt plaats op donderdag 17 maart aanstaande. U bent vanaf 16.30 uur welkom en het officiële gedeelte, inclusief de start van het ‘walking dinner’, begint om 17.00 uur. Het programma wordt om 21.00 uur afgesloten.

De kosten voor deelname zijn € 15 per persoon en dat is all-in. Tevens kunt u statafels reserveren waarop u uw promotiemateriaal kunt plaatsen. Meer informatie vindt u op www.bedrijvigheid.nu/meetsplazand. Daar kunt u zich aanmelden en kunt u ook een statafel reserveren.

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email