27 februari 2016

Gaia als Kinderburgemeester geïnstalleerd

Vrijdagmiddag is Gaia v.d. Moolen door locoburgemeester Liesbeth Challik als Kinderburgemeester geïnstalleerd. De 9-jarige Gaia werd door de VVV Zandvoort uit de tientallen inzendingen gekozen.

Gaia werd door locoburgemeester Liesbeth Challik geïnstalleerd

Haar ‘sollicitatie’ was dan ook niet alledaags. Samen met haar moeder had ze een filmpje gemaakt en dat ingezonden. Het was niet de eerste keer dat moeder Froukje en dochter Gaia een filmpje maakten. Samen met een paar vriendinnen hebben ze dat al vaker gedaan. De organisatie vond dat zo origineel dat ze niet lang over haar sollicitatie na hoefden te denken.

Gaia werd het dus en de familie V.d. Moolen heeft iets met het Zandvoortse raadhuis. Zij is de kleindochter van Ap v.d. Moolen. Zijn opa, en dus de betovergrootvader van Gaia, was locoburgemeester en wethouder in Zandvoort en een oom van haar opa Ap was raadslid. Zo valt de appel niet ver van de boom. Gaia zal de komende Kids Adventure Week de scepter zwaaien in Zandvoort. Ze zal bij een groot aantal activiteiten aanwezig zijn en als ze zelf ergens zin in heeft om aan deel te nemen, doet ze gewoon haar ambtsketen af en is ze voor even weer Gaia, een leuk meisje van 9 jaar! Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email