27 januari 2016

​Circuit Park Zandvoort presenteert een schitterende kalender voor 2016

Circuit Park Zandvoort kent voor 2016 een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender. De Zandvoortse racepiste presenteert een van de meest interessante en gevarieerde evenementenkalenders uit haar rijke geschiedenis. Fans kunnen zich niet alleen verheugen op de topevenementen van vorig jaar, maar ook op een nieuw groot publieksevenement, de ‘Racedagen driven by Max Verstappen’.

De ‘Racedagen driven by Max Verstappen’, is een geweldig autosportweekend met de Nederlandse Formule 1-sensatie Max Verstappen in de hoofdrol. Ook favoriete internationale hoogtepunten als het DTM-weekend en de Historic Grand Prix maken opnieuw deel uit van de kalender. Daarnaast staan het krachtige Zandvoort Masters Weekend, met de Masters of Formula 3 en de ADAC GT Masters, alsmede de derde editie van de ‘Hankook 12H Zandvoort’ weer op het programma.

Het hele jaar genieten
‘Never change a winning line-up’ is het motto achter de evenementenkalender voor 2016. Nagenoeg alle topevenementen van het afgelopen jaar hebben een prominente plaats gekregen op de 2016-kalender. “We startten het jaar met de traditionele Nieuwjaarsrace en bijna elke maand bieden we fans van Circuit Park Zandvoort één of meerdere aantrekkelijke evenementen”, aldus Erik Weijers, COO van Circuit Park Zandvoort. “Of je nu fan bent van de deurkruk-aan-deurkruk gevechten van de DTM, het machtige GT-geweld van de ADAC GT Masters of de unieke sfeer en het geluid van de Historic Grand Prix. Je kunt dit jaar weer volop komen genieten op Circuit Park Zandvoort, net als van de bekende thema evenementen zoals ‘Italia a Zandvoort’ en het British Race Festival. En ook Formule 1-fans worden met de ‘Racedagen driven by Max Verstappen’ optimaal bediend!”, aldus Weijers. Naast de nodige auto(sport)evenementen is Circuit Park Zandvoort ook het strijdtoneel voor sportieve activiteiten, waaronder de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, de Stormloop en Cycling Zandvoort.

Informatie over de evenementen en de datums vindt u op de website van Circuit Park Zandvoort (www.circuit-zandvoort.nl).

Foto: Chris Schotanus, Essay ProduktiesDeel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email