22 januari 2016

Ravage na ongeval op Zeeweg 

In de nacht van donderdag op vrijdag is een grote ravage ontstaan na een eenzijdig ongeval op de Zeeweg. Een half uur na middernacht schoot een automobilist met zijn busje van de weg, knalde tegen een aantal borden langs de weg en kwam uiteindelijk op zijn dak tot stilstand. De man is bij het ongeval uit zijn wagen geslingerd.

Achterin het busje lagen een heleboel lege flessen en ander glaswerk. Door de klap is de achterdeur van de bus eraf geschoten en zijn alle flessen en het glaswerk op het wegdek terecht gekomen.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse. De bestuurder is gestabiliseerd waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. De weg was een grote puinhoop, een toegesnelde politiewagen liep een lekke band op door het glas op de weg. Een bergingsbedrijf heeft de wagen weer op vier wielen gezet en afgesleept.

De Zeeweg was door het ongeval lange tijd deels gestremd voor het verkeer. Een veegmachine heeft eerst het wegdek moeten reinigen. Het is nog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, mogelijk was het wegdek glad vanwege de vrieskou.

Foto: Michel van BergenDeel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email