15 januari 2016

​Word jij de nieuwe Kinderburgemeester?

In de voorjaarsvakantie, van 27 februari tot en met 5 maart, zijn kinderen voor het vijfde achtereenvolgende jaar de baas in Zandvoort. Tijdens de Kids Adventure Week worden tal van leuke, spannende, sportieve en gezellige activiteiten georganiseerd. Om al die activiteiten in goede banen te leiden, is de VVV Zandvoort op zoek naar een Kinderburgemeester voor deze week.

Kinderen die het leuk lijken om een weekje ‘burgemeester’ van Zandvoort te zijn, kunnen hun motivatie sturen naar via de e-mail naar marketing@vvvzandvoort.nl. Als de inzending gesloten is, volgt een eerste selectieronde. Daarna worden drie kinderen uitgenodigd op het kantoor van de VVV Zandvoort om te vertellen waarom zij graag de nieuwe Kinderburgemeester willen zijn. Uit deze drie kinderen wordt dan uiteindelijke de opvolger/opvolgster van Finn Damhof die vorig jaar de Kinderburgemeester van Zandvoort was, gekozen.

In de week voorafgaand aan de Kids Adventure Week wordt de nieuwe Kinderburgemeester officieel geïnstalleerd op het gemeentehuis. Onder toeziend oog van de pers, krijgt de Kinderburgemeester de ambtsketting overhandigd door de een van de bestuurders van Zandvoort. Dat kan de burgemeester zijn of een van de locoburgemeesters. De eerste officiële taak van de Kinderburgemeester is de opening van de Kids Adventure Week op zaterdag 27 februari. Met het doorknippen van het lint op het kantoor van de VVV Zandvoort kunnen de activiteiten van start gaan.

Gedurende de week wordt de Kinderburgemeester gevraagd nog enkele andere officiële gebeurtenissen bij te wonen. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de activiteiten die de Kinderburgemeester zelf wil doen, zodat hij of zij niets hoeft te missen!

Dus……………wordt jij de opvolger van Beyoncé, Jacky, Eva en Finn? Geef je dan voor 5 februari op door een mail te sturen naar marketing@vvvzandvoort.nl en wie weet ben jij een week lang de ‘baas’ in Zandvoort!

Op de foto opent de eerste Kinderburgemeester Byoncé de eerste Kids Adventure Week.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email